Cuma, Haziran 16, 2006

Artık 5 yaşındayım


Tam 3 gün 3 gece süren doğum günü partilerinde 3, 4, ve 5. yaş günü pastalarımın mumlarını şimdiden söndürdüm. Artık abi olduğumdan mumları kendim söndürebildim, ama hediye açma faslını gene anneye havale ettim -ki annem bu işten çok mutlu oldu. Hemen konuya ilişkin fotoğrafları ekliyom.

Ve size hayatımın oyunu bowlingden bir kare sunuyorum. Geçen ay aldığımız üçüncü bowling setimi arkadaşım Özgenur ile test ederken...




Ve günün diyaloğu anaokulumdan:

Ben: (Beyza öğretmenime) Hadi Tansaş'a gidelim.
Beyza öğretmen: Ama benim param yok.
Ben: Olsun, bişey almayız, sadece bakarız.
Beyza Öğretmen: ?!?!?

Perşembe, Haziran 15, 2006

Ben okula gitmiiiceeeem

Eveeet. Sonsuz okul yılları artık başladı. Söyliyip duruyodum anneme, babama ben okula gitçem, trompet çalcam diye. Meğersem benim gidebileceğim okul, trompet çalınan okul değilmiş. Bol bol benim gibi bidikliklerin bütün gün salak saçma oyunlar oynadığı, İsmihan annemden uzakta bir yermiş. Günlerdir sabahları basıyom yaygarayı ben okula gitmiycem diye ama tınlayan yok. Daha da kötüsü, bu okulda kimse trompet falan çalmıyo. Kandırıldım yani anlayacağınız. Aslında Havva öğretmenimi seviyom, aslında oyunlar da güzel, ama sabah oraya bırakılma duygusu içimi kemiriyo. Neyse, eninde sonunda alışacağımı iddia ediyo annem.

Bu arada Çeşme'de Ilıca Otel'i mekanımız ilan ettik. Hafta sonları artık ordaymışız. Bence de güzel biyer. Annem babamla mini golf oynadık geçen hafta. Yemekler iyiydi, minicik ev gibi bi odamız vardı. Plajı güzel. Bu hafta sonu gene ordayız, beni sıkıştırmak isteyenler oraya gelebilir.

Şimdi hemen muhabbetlere geçiyom:

Ben: Baba
Baba: Efendim oğlum
Ben: Biz abiyiz, anne değil
Baba: Neden oğlum
Ben: Çünkü onun pipisi yok.
Baba: Isırırım seni oğlum

Gene benzer bi muhabbet:

Ben: (Annem ve babam öpüşürken): Ben deeee
Ve annem kalkar, yanıma gelir, öpüşürüz.
Baba: Ben de öpiyim.
Ben: Olmaz, sen farklı değilsin.
Anne ve baba: Nasıl yani?!?!?!

Sözlerimi bitirirken, hayatta en çok merak ettiğim soruyu burada dile getirmek istiyorum. Cevabını bana anlatana 8 öpücük bedava:

Annem hangi delikten çiş yapıyor?